domingo, 20 de abril de 2008

Pushkar

Mes endins del Rajastan, arribem a Pushkar, la calor apreta una mica mes pero ens trobem de nou amb el hombreton del norte! agur Josu! 1-2-3 aqui estamos otra vez!


El primer dia, encara animadillus, vam pujar a dalt d'una muntanyeta, des d'on veus tot el poble i el brahman que intenta fer-te la puja. Aqui per aixo molt mes decarat, el tio al veure que no teniem cap intencio de pagar per la benediccio ens va dir que de patitas a la calle, que de templo na de na i que millor miressim la posta de sol! no veas! o sigui que li vam fer cas, i va valer molt mes la pena que el topillu roju i la pulserita a 200 rupias


Phuskar es una ciutat petita, un lloc de pelegrinaje, amb molts e temples i botiguetes per turistes, pero per alguna rao, va acabar sent el nostre hospital. El Josu i jo de caguetes de les tovetes i el Marc va passar primer per un extrany costipat que es va acabar convertint en una mena de cagueta dinsolacio.Per sort tots recuperats vam aprofitar les ultimes estons per treure de lo bueno lo mejor, zumitos, foticos, i vestidos pa la ninya!




No hay comentarios: