jueves, 24 de abril de 2008

Bikaner

Encara amb agulletes, vam intentar agafar un bus nocturn que teniem reservat feia 3dies, pero tot va quedar en una intentona, pq un cop a lestacio va resultar no existia. Vale, discuteix amb el tio dels tickets fins que arriba el seu jefe per dir-nos que qui ens ha de tornar la pasta es el de l'hotel. Agafa un altre ricksaw, marxa sense pagar-li quan et diu que no et porta on tu li deies pq el seu cotxe "no pot", camina't mig jaisalmer, arriba a la guesthouse, discuteix una mica i por fin recupera la pasta. Amb les rupies a la butxaca i agullete per tot arreu, busca't un lloc mes decent per dormir. Al mati de cap al ten, 7 horetes quan n'havien de ser 5, en un tren amb totes les finestres obertes en mig del desert (aixo vol dir un desert a dins el tren= no pots respirar)... i por fin bikaner!

Arribem ja de nit, busquem guesthouse, una monisima! bungalows al voltant d'un jardi, dutxa fresca.. oohh, que be! sopem alla mateix, el Marc que va l'abitacio i.. dios! torna amb un escorpi! si si! el andorrano cazador de esorpiones! I clar, entre el bitxo en questio i lescena del crim.. millor cambiem dhabitacio a una ben alta, fora bungalows, fora jardins, visca les habitacions amb mosquiteres!!

Per eguir amb el ritmillo bitxu, avui em anat al temple de les rates. Els hombretones que m'acompanyen s'han rajat i nomes han vist el principi. Aqui una, s'ha jugat una mica mes la salud dels seu peus i m'ho he patejat tot! i que dir? pues que macu macu.. no es que sigui l'adjectiu, que molt bon a olor.. pues tampoc, aixo si, una experiencia irrepetible, no cada dia camine intentant no trepitjar rates, i evidentment una ara esta molt mes familiaritzada amb el comportament de la rata salvaje en su habitat!



9 comentarios:

Unknown dijo...

Ostres, caminar dins d un lloc ple de rates sient conscient de que hi son????Va a ser que NO!!!!ara torejar les rates espontaneas que salten dels cubells d escombraries al Tapas de Bangkok, aixo ja es un costum, nena ets molt valenta, i Marc si ho arrives afer em trec el barret!!!

Anónimo dijo...

marc!!!! ju!!!!!!
ja torno cap a casa.

misión cumplida. ja hem construït una caseta...
itunyoso és pur surrealisme: un poblat de triquis perdut a les muntanyes oaxaqueñes, un poblat ple de burros que ploren la seva sol·litud lligats a un agave, de porcs de 2000kg que pendolejant distrets per camps de blat de moro sec, gossos famèlics amb sobredosi de ràbia, i com no, triquis, uns personatges de metro 10 que no parlen español i mal viuen, sota los usos y costumbres, les peripècies només imaginades per g.g. marquez a 100 años de soledad: macondo és el mirall d'itunyoso... un magnífic escenari no us sembla?...
aixi doncs un cop feta la feina viatget per chiapas i la selva lacandona on hi ha hagutr una miqueta de tot: zapatistes, frezapatistas i alguns zapaturistas hippies d'ipod i subcomandante marcos... tambe hem tingut pero iimmigrans de hondures en direccio a usa, cocodrils, dies de selva amb un nens mayas que ens van dur als llocs mes amagats de la selva lacandona... hem trepitjat guatamala, i mil ruines mayas que et posen la pell de gallina... no se, mil histories mes, sempre a laltura del surrealisme que ja andre breton va enunciar quan va trepitja mexic per primera vegada...

bueno companys... estic content que us vagi tot tant bé...chandighar m'han dit que es increible de veure... le corbu va fer de les seves: utopies construides d'una realitat possiblement molt personal pero igualment imponent i majestuos: piel de gallina.
a mi ja se'm acaba... dema volo cap a bcn i després berlin... on us estaré esperant...

sort i endavant!

pol

Litlemermaid dijo...

Jolín, kins ... més ben posats k tens Ju!!! Jo no ser si hauria entrat con tanta rata suelta!!! Aix uix!!
Sóc la cosina de la Mir i vaig cotillejant també el vostre blog!! K per cert m'encanta seguir la vostra travessia!!! Doncs res, demà torno a mirar si hi ha novetats!!! Disfruteu!!!

Anónimo dijo...

COCER: Taurias daver enportat la CHE am totes akstes rates.. se la aurien fotut segur.. jaja
ja estan ben bojus alla, i tu per entrari tmb, al menys am unes bones botes no?
K vagi molbe tott!!

maribel dijo...

K passa ja he escrit 2 vgds. el meu comentai i no surt...M'encanta tot el que escrius cada dia millor i sempre amb el toc d'humor..veig q m'has fet cas i has anat al temple de les ratetes uuuiiixx! ho has de veure tot i en Marc, valenton no me la dexis soleta ante el peligro...wapos!! el tete te rao faltava l CHE si se l'haguessin fotu m'haurien estalviat feina.aH! DEMÀ M'ENVAIG A
GRANADA DE FINDE , FINS LA TORNADA.

ex koala mir dijo...

Per mi, les rates a la planxa millor ... volta i volta, oli i sal !!

Pol, tens blog explicant aquesta fantàstica experiència !!??

Primi !!!! Ets com Budha, estàs a tot arreu !!! :)

Familia de la Amapola ... més gats per aquí no ens calen, gràcies, ja en tenim suficients! Podeu portar al Che a les vies del metro de BCN ... hi ha molts animalons per menjar allà! Granada, què maco és !!! I quins pinxos més bons que hi fan !!! (rata, gos, gat ...)

MARC, MOLTES FELICITAS !!!
AVUI ES SANT MARC, MARK, MARCO ...
K. Nui, avui ens espera un dia de felicitacions ;)

Anónimo dijo...

"SANT MAAAAARC, SANTA CREUUUUUU, QUI L'HA VIIIIIIIST I QUI LA VEEEEEEEU!
SANTA BÀRBAAARA NO ENS DEIXEEEEEUUUUUUUUU QUE... "

MIOLTES FELICITAAAAAAAAAAAAAATS NEGGGGG!!!


(para cuando noticiaaaas tuyasssssss???? que jo ja vaig fer la meva crònica...jijiji)

Un petonàs i que vagi molt bé el dia Hasamet!

martE

sison dijo...

Sant marc, santa creu (la que te la ju amb tu).....
Felicitats dels "graus".

Super xulo tot

I felicitats a la Ju.

sison dijo...

Es broma, homanet dolç.
Felicitats i petons