martes, 8 de abril de 2008

Kajuraho

La idea que teniem al venir era veure temples de l'any 1000 decorats amb escoltures del kamasutra. Pero no veas, aixo es el pueblo de la buena vida! Vam coneixer un grup de locals que ens van convidar a dinar a casa seva, vam aprendre a fer un pa farcit de massala sucadet amb salsetes, rebueno! i despres, tots a la siesta, ole ole ole! I el que te el bon menjar es que uneix, a mogollon. O sigui que avui despres de veure els temples marranus (hay que ver lo que se inventan estos indios), ens m encarregat del dinar. I como no! ens m currat unes truites de patates i unes coques de verduretes amb pa fet per ells. Mmmmmhhhm!! Dios! com trobo a faltar la cuineta de casa! mama mandame el tupper ya!





mercaillo on hem anat de compres

fent pa farcit de massala


Dinaret spanish!! per cert, el de l'esquerra amb barba i camisa de ratlles es en Josu, un coleguita vasco amb molta pinta d'indi




6 comentarios:

ex koala mir dijo...

Cordills, quin lloc d' anar a parar vosaltres també !!!
Vale vale, fotos dels monuments estàn molt bé i blablabla, però necessitem fotos del patxi en primer pla !!!!!

Demà cumple del Greco ... OH MY BUDHA, que no ens passi res ....

Petons !!!!

sison dijo...

Miri, OH MY BUDA, patxisobsession!!!!!!!

Nens tot molt xulo i el menjar tampoc falta no????
Petons

ex koala mir dijo...

Si Sisón, ho reconec ... les meves passions: fotografia, xocolata, viatjar i patxilandia ... què hi farem !!!

Unknown dijo...

la K Riam s ha deixat de mencionar la seva ultima obsessio...ITALIA
Vosaltres dos si que teniu sort perque no heu pas conegut lo mas pobre del lugar per el que sembla a les fotos, i es que el Marc es molt boca-fi.

Unknown dijo...

us he de dir que l audiencia esta cansada de veure sempre el mateix, o sigui q els index cauran en picat, especialment perque thailandia entra en periode de "tot tancat i barrat menys els bars" per songkran, fins el 17 res de res.un petonas i espero q ja esteu cami del rajastan.

sison dijo...

Nens, on sou????