martes, 22 de abril de 2008

Desert del Thar

Ahir al mati poc pensavem com acabariem... tot contents ens despertem a les 6, un chai, i ale! cap als camells! nosaltres tots felicos pujem al jeep i deixem que ens acondicionin per l'ocasio.


Remonos de la muerte al mas puro estilo rajastani, comencem a tirar a pasico lento amb els camells. Anem cada un en un i els dos camelleros comparteixen un quart. Tots van lligats entre ells per unes cordes que els hi passen per un piercing molon que porten al nas.
I tot molt b, pero claro, a les 9 de mati, el sol ja comenca a apretar. Fem una paradeta a visitar un poble, i els meus homes no tenen cap milor idea que regalar les dues uniques petites ampolles de plastic que portem. Vale, en principi no passa res.. pero nomes en principi...

Perque dubto que aquest nen sigui mes felic amb una ampolla de plastic buida, i en canvi nosaltres ens hem passat 2 dies a aigua racionada. I pq? doncs pq els camelleros nomes portaven bidons de 9 litres i pensaven omplir-nos les ampolles! pues ala! a joderse! Que nomes parem cada tres hores? aguanta la sed! que llavors l'aigua esta als 49graus de temperatura ambiente? traga sopa! aixx.. que dura la vida de camellera..

Per sort va arribar l'hora de dinar i el senyor camellero es va currar un dinaret amb arros, verduretes i uns deliciosos chapati (pa daqui) fets al foc de caca seca. I digo yo, pq no deixem estar el pa de llenya i comercialitzem el pa de caca?

Despres de dinar, unes hores de calma mentre baixa el sol, i au! unes horetes mes en camell Aquesta vegada cadascu porta el seu i jo estem efts uns camelleros o sigui que els fem correr a caxos fins arribar a la zona de dunes on anem a dormir.Pq aquest desert no es tot de dunes, mes aviat es una esplanada enorme amb plantes seques i fauna tipu granja (conills, ratetes, cabres, vaques, iguanes i burros).


Un cop a la duna, bebem trenta litros mes daigua calenta racionada (aquesta vegada amb sorreta desertica), no caminem mes de 10 passos que ja estem tirats mirant la posta de sol.



Hem passat la nit mes freda de la india, increible passar fred encara que fos per unes hores. I despres de nou al camell, a passar sed, calor, una mica mes de mal de cul i a disfrutar de la vista.

PELIGROS Y ADVERTENCIAS

Per si de cas a algu se li ocurreix fer un safari en camell aviat, vui aprofitar per informar sobre una serie de coses que amb l'experiencia vas tenint en compte:

1. intenta que el teu camell estigui sempre al davant els altres per evitar menjar-te la quantitat de pets pudents que deixen anar aquests animals

2. per mes be que tho passis fent correr el camel, pensa que les consequencies son tremendas. Molt, pero que molt de mal de cuixa i cul

2.B Si vols correr com a minim porta't de casa uns coxins dels wais, pues els seient de camell no serveixen per res mes que per fer mal

4. NO REGALIS AMPOLLES DE PLASTIC!

16 comentarios:

Unknown dijo...

Ostres jo a Dubai vaig donar dos voltes al ruedo i en vaig tenir prou !!!! es clar que no es el mateix...camell vull dir! les fotos son xules i segur que el record en sera mes.

Anónimo dijo...

jajaja neni veig que per molta sed que passis, molts blaus al cul que tinguis i molta caca que mengis tu mai perds l'humor!! ets la súper Gorgi!!!
muasitos!!

maribel dijo...

MOOOOOLTESSS FELICCCIIIITATS GEORGINA PRINCESA DEL DESERT! Quines vivencies més inolvidables avui serà un sant Jordi menys feliç per mi, t'anyorem molt i t'estimem més, muuuuaaaas, es condueix bé el camell?
MAMITA

ex koala mir dijo...

jajaja, boníssim !!! quines fotos més maques !!

Ju, que passis un bon dia de Sant Jordi / Santa Ju :)

Petons.

Quan torneu a BKK ???

Unknown dijo...

Apa JORDINA felis dia, suposo q ja tens rosa NO??????

Anónimo dijo...

No sabia això de que els camells es tiresim pets ...guarris!merci per les instruccions per pujar-hi ho tindre en compte si vaig al zoo.
Ah! K nui no és jordina...no, no, és Georgina.Al Marc li haura costat trobar un rosa.M'encanta tot el q expliqueu.

ex koala mir dijo...

maribel, tots els animals es tiren pets !!! igual que totes les persones !!! :)

aquí a thailand és la tradició ... no tirar-se pets .. si no, els canvis de nom ... a mi, em diuen, MIDIUM ...

Unknown dijo...

REF.NOMS
Aquest debat es va comenssar a Bkk fa cosa de 4 mesos i la santificada d ahir no ha aportat proves concluients de que Georgina no sigui una deformacio voluntaria del femeni de Jordi que tiguent en compte que som rurals tal i com diu la comunitat italiana a Thailandia, pensavem que era JORDINA, esperem notes aclaratories per treuren's de l ignorancia, "MENOS" tu tambe etas convidat al debat.

Anónimo dijo...

aqui la susodicha! a mi de fa un anys que m'han dit Georgina, i moltes gracies a tots per felicitar-me. De rosa, na de na... Eso si, a la que arribi a bkk us porto el libro de familia i sortim tots de dubtes!

ex koala mir dijo...

1,2,3 DEBAT !!!

La nit/dia dels ignorants és oberta!

Anónimo dijo...

Algun dels blogeros sap com trovar referencies onomastiques al google????

Anónimo dijo...

Aqui la mare de la susodicha, que consti que de bon rotllo eh? no voldria començar malament amb la consogra, ja ja, pero la Ju,Gina, Txu, Txuxi, Geor, Gorgi,etc.etc. dono fe que esta inscrita amb el nom de Georgina,derivat anglès de Georges,però si fos de Jordi,seria Jordina,pero ens va agradar mes Georgina,per no se tant semblant al dle seu pare Jordi, petons a totes wapissimes.

Unknown dijo...

Aki la consogre, lo de Jordina cap a la Ju,Geo, Guri....era una brometa, aki el debat es sobre el femeni de Jordi en catala que deu ser Jordina creiem, sobretot si Georgina es el femeni de George que a la vegada traduit al catala es Jordi per tant el femeni es...Jordina , no?????

Anónimo dijo...

I Maribel, sempre de bon rotllo nomes volem que hi hagui mes vida al blog que nongu apart de nosaltres diu res...es que no tenen amics akets dos mes que les mares????

maribel dijo...

Wapes, tenen amics a porrillo, un regitzell (que bé m'ha quedat) però son uns sosos, pero nosaltres sempre al seu costat, ànim.

ex koala mir dijo...

Jo diria, que per evitar mal entesos de si Georgina, Jordina, George, Jordi ... JU, a partir d' ara et direm AMAPOLA ... el per què d' aquest nom ??? Ni idea, coses que pasen pel meu caparró despentinat a aquestes hores del matí.

A la resta de gent, amics, familia, desconeguts ... sou uns SOSOS i ABORRITS !!!