domingo, 20 de abril de 2008

Jaisalmer

(perdon por el subrayado, no se que he tocado.. nyec..)
En primera instancia he de dir que un cop a les ciutats del rajastan flipes amb les coloraines, els horitzons i els personatjes estrafalaris q et vas creuant a mesura q vas abancant pel desert. Sembla un cuadro del Dali, es mes, en Salvador es de Pushkar. Eso si, todo hay q decirlo, la madre q pario las carreteras del Rajastan i alrededores!Tots tres (amb el Josu) estavem acostumats al transporte asiatico i tot el seu folclore, pero a tot aixo li sumes els 48 graus de calor a l'ombra i apretao en una silla disenada probablemente por un Liliputiense (Liliput:petita poblacio del Rajastan) i ja ho tens.En segon lloc he de dir q el q mes m'agradat encara q tingues l'estomag regirat, ha sigut jodhpur. Pero Jaisalmer tambe es molt maco. Estem dormint en una ciutat q esta en mig d'un fort construit al 1100 i pico! es al.lucinant les histories q es montaven el rajputas durant el medievo, i totes aquestes fortificacions de conte en ciutats aparentment tant allunyades de tot!Dema marxem ben aviat al mati a fer una volta de dos dies en camell si no morim insolats, d'aqui uns quants dies ja tindreu les fotos de la Ju d' Aravia i los dos proscritos.




2 comentarios:

Anónimo dijo...

Quina calda nens...però tot tant blau blau, i quina culturilla que estem fent, disfruteu a tope i un besote al Josu es veu un bon tio.

Anónimo dijo...

COCER: Vaia xulada de lloc! pro.. 48 graus?? ande vas! si testarias tostant! i a sobre us aneu am camello pel desierto? jaja weno pos enduevos molta aigua enbotellada.. no sigui k us agafi cagarrones alla al mig k t kremaras el cul! K VAGI TOT MU BIENNN!