miércoles, 30 de abril de 2008

Marhi


Fa tres dies vam arribar a Varshirth, a pocs kilometres de Manali, concretament a dalt de la muntanya. Estem a uns 2000 metres en ple Himalaya pero fins avui no m fet res mes que recuperar les forces perdudes al Rajastan. Aqui el menjar es bonissim, l'aire netissim i l'hotelazo que ens m pillat a menys de 5euros la nit, la millor excusa per descansar de lo lindo!


Avui por fin hem fet un pensa i hem anat d'excursioneta. De bn mati hem llogat un jeep compartit amb 4 guiris indis i ens han portat tant amunt com les carreteres seguien obertes, a Marhi.
Les muntanyes que formen Marhi s'alcen per sobre teu mente tu trepitges a mes de 3000mts. Es un lloc on els indis van a disfrutar de la neu a la seva manera, i claro, hi ha tota la parafernalia necessaria per a que tothom s'ho passi teta!

Tenim lloguer d'esquis carbin a peu de carretera..
lloguer d'abrics de pell, traje d'esquiar i botes d'aigua per estar ben preparat per l'ocasio...

tens l'opcio de fer una volteta per la neu assegut en un d'aquests trastos amb rodes, metres un pobre indi empenya...pots pujar a lloms d'un cavall o un bufal...

pots prendre un chai en comunitat...
pots fer-te la fotico al photo point de dissenyito...

o pots donar-te el gustazo de dir que has esquiat a la india. I si senyor! aqui el tenim! l'esquiador de l'any! que s'ha caminat tota la muntanya cap amunt per baixar-la en pocs segons sobre, pero mes felic que ningu!
I un cop el Marc ha esquiat, res millor que passar l'estona flipant amb les vistes. Aqui us les deixo...




5 comentarios:

Anónimo dijo...

holiiiii!
si nois avui he fet la esquiada.
feia dos anys q no hem calcava els esquis....quins collons tu! a la india sin remontes i amb un desnivell del 99000000%.q exagerao!
molt guay, estic molt content.

maribel dijo...

Ostres que gozada Marc!,,,esquiant a les muntanyes del Himalaya, i sense remonts t'hauras esgotat abans d'arribar.Xurri menudas bañitas tiene el bicho...i que mona estas al photo point. Com sempre preciòs tot. muuuaaas.

Unknown dijo...

Marc envia'm la foto dels esuis a l esquena que l' emmarcare amb una de meva amb el traje vermell,que crec que els dos equips es van fabricar el mateix any!!!!
Molt maco, petons

maribel dijo...

Diu la iaia ximi que sembles la princesa de l'India, que te mlts ganes de veuret i li expliquis moltes coses,que li cau el cul quan veu aqst. muntanyes i que t'estima molt.

Anónimo dijo...

un petonarro graaan per la iaia! pues jo tb mhen vaig enrecordar de la Ximi entre tanta muntanya! era un bon lloc per la caeta que sempre ha volgut!