domingo, 20 de abril de 2008

Jodhpur

Blau, blau es tot el que jo porto, blau blau blau es tot el que jo tinc.. si? us sona la canconeta? pues Jopdhpur es blau per tot arreu, brutal! fa anys els brahmans (els de la casta mes alta) van comencar a pintar les seves cases pq es reconeguessin, pero poc a poc tothom va anar fent el mateix. El resultat es una cuitat de blaus electrics que resalten enmig d'un paisatje desertic, i al vell mig, un fort enooorme.
Vam arribar a la primera guest house que ens va semblar i va ser una triumfada, en plena zona antiga, al costat del fort, un lloc precios amb una terrasseta perfecte on amagar-te de 11 a 16, que no veas com pica el sol! i a la nit la terrasseta de dalt de tot des d'on veus la cuitat de nit a la fresqueta. Pq aqui al Rajastan, la vida comenca a les 7 del mati i tens fins les 10-11 per acabar de fer la volteta, llavors, t'amagues del sol, on puguis, i a la que baixa cap a les 16.30 tots de nou a fer voltetes!






3 comentarios:

ex koala mir dijo...

Quin lloc més autèntic. Molt maques les fotos ... trobo que feu bona cara per tenir tanta kaketa ;)

Dos dies amb camell amb aquesta calda ???? Ostres ostres ostres !!!! ANIMALS !!!!!!!

Molts petons!

maribel dijo...

Ole mi ñiña de compras por el Zara de Jodhpur!vigileu les panxetes i Marc q tothom no te les cames tant llargues com tu...tot es preciós quina enveja encara que faci tanta calor uuuff!ara cap al dessert del Thar que es preparin el camells per rebre a la Ju i en Marc amb els seus turbants. wapos!

Unknown dijo...

les fotos son molt maques, quina llastima que no vam tenir temps de veure Jodhpur