domingo, 4 de mayo de 2008

Bhagsu

De McLeond a Bhagsu s'arriba fent una caminadeta de 2 km creuant una muntanya. Ahir vam decidir que ens mudavem a aquest poblet, que es molt mes tranquil i ens agrada mes. Aqui pots banyar-te en aigua gelada que cau del Himalaya i l'ambient tibetano es practicament el mateix.

Ja ens queden pocs dies per India, el 9 agafem l'avio cap a Nepal, fins llavors passarem els dies ens aquests poblets de poca feina i farem una rapida parada de 2 dies a Delhi, on segur que despres de tanta calma ens supera la multitud!






15 comentarios:

maribel dijo...

es veu la pau i tranquilitat que us envolta, Georgina... a ti te quiero ver banyan-te en l'aigua gelada que cau del himalaya i un hurra pel...es el Josu oi? sino pel Marc bien, tios bien...ole vuestros güitis!

Anónimo dijo...

guitis????????? QUE ES AIXO???????

Anónimo dijo...

guitis son huevitis!!!
el que es banya es el Marc, jo nomes vaig poder mullar-me els peuets pq per aqui aixo de que les nenes anem amb poca roba altera a tots els pobles de rodalies!

Unknown dijo...

I els homes amb poca roba no tenen el mateix efecte? Ei vaig provant el telefon pero no hi ha maneres i es que sembla que es problema de network.

Anónimo dijo...

no no, aqui els indis, mengen rebe i tots ueixien una estupenda panxeta de lo mas sexy...

maribel dijo...

K nui quina rao que tens que nosaltres no som de pedra I MENUDO PEAZO CUERPO LUCE EN MARC.Ahir la platja de BDN estava gelada,vaig pensar en aquest bany amb aigua de neu com deu d'estar de freda madre!!!!

Litlemermaid dijo...

I després de Nepal??? Jolin jo tb vull fer-ho!!!! ;)

Unknown dijo...

Little mermaid no et queixis que la teva cosina t esta preparant una benvinguda bestial.Despres de Nepal estaran per aki uns dies ...igual coincidiu!!!!

Litlemermaid dijo...

K nui... Siiiiiiiiiiii!!! K guai!!! Bueno va ja portarem bon embotit, vi i el kè faci falta per compensar!!! Feu llista!!! ;)

Anónimo dijo...

ei! guardeu-ne una mica porfa!!!!

ex koala mir dijo...

de què? de pernil? de llom embotxat? de formatges? de llangonisa? de risotto? de volcanet?

avui sopo the best pizza in town ... us en guardo tb ???

petons !!!!!

Unknown dijo...

again ,viva il rissotto , el pure de patata amb filet , els carbonara casolans, com no el volcanet i la bona companyia!!!

maribel dijo...

Wapas, que tal per aqui? per la TV,estan dien que a Myammar hi ha mes de 20000 morts per el cicló que hi hagut,espero que no us haurà afectat a BKK .

Unknown dijo...

Maribel gracies per l ' interes, no, no ens ha passat res perque thailandia te un microclima i no esta afectada per ciclons ni per els monsoons a la mateixa escaa que els paisos veins, estem igual de be que sempre, gracies.

ex koala mir dijo...

Nens !!!! K. Nui !!! Avui he descobert un altre vici a BKK ... oe oe oeeeee .... unes pizzes boníssimes !!!