sábado, 14 de junio de 2008

Indonesia

Holi!
ante todo perdon per haver tingut el blog tan abandonat, tinc un problemilla a la camara i no puc descarregar les fotos, algun dia arribaran, per ara, ahi va un resumillo.
Vam arribar a Jakarta el 30 de marc, i vam compartir el taxi cap a la cuitat el Damien (belga) i la Helenne (francesa). I al dia seguent va apareixer per la guesthouse un holandes, el Pascal. I ja ens tens a les nacions unides cap a munt i cap aball per indonesia.
La primera idea era anar a Papua, Flores, Komodo, Bali, Lombok Gili i java, pero claro, no haviem comptat amb els preus exagerats que demanen pels avions domestics, o sigui que els plans s'han reduit a java, bali, lombok i gili islands. I tan contentos!

Des de Jakarta vam anar a Yogijakarta on vam fer la visitilla als temples mes macus de lilla, un budista i un de hindu, molt monus ells, pero ja estem una mica saturats de tanto templillo. O sigui que de pet cap als volcans! Gurung Bromo es acollonant, un paisatje que sembla la lluna, gris, de muntanyes arrugades que creixen enmig del nores. Un lloc on l'atuendo necessari es un munt de capes pq no veas la rasca que carda. Vam fer de muntanyeros i ens vam escalar un volca inactiu (el Batok), i un en actiu (el Bromo), des d'on vam veure el seu interior. Buenu, veure es un dir, pq nomes veus fum blanc que fa molta pesturria.
Encara al Bromo, vam llogar un cotxo que ens portes a tots a veure la sortida del sol al punt mes alt de la zona. Cal dir que les fotos valen molt la pena, els nubols estaven baixos i veies els volcans que s'alcaven per sobre mentre anaven treient fumet de tant en tant.
Just baixar del bonito amanecer vam currarnos un dia de viatje dels wais (ah! que no havia dit que ens haviem despertat a les 3 de la matinada). Arribar a bali nomes ens va costar un bus, 2 trens,1 ferry i 2 taxis. Total que entre una cosa i laltre vam arribar a les 12.30 de la nit sense menjar res. olee!
De Bali vam comencar a lovina, un poblet de pescadors, on tots els locals tenen cotxazos o motos tunejades i van replens de tatoos. Un lloc que sense turisme havia de ser molt autentic. Alla vam fer els primers dies de plaja indonesica i dalla cap a Ubud.
Ubud es una ciutat a l'interior de l'illa, des d'on es genial llogar una motico i anar a veure mes temples, montanyes, passejar pels ricefields i passares les hores mortes jugant al poker apostant llumins.
Ahir al mati ens vam despedir de la parelleta i vam venir amb el Pascal a Kuta, un lloc que haviem dit sempre que mai aniriem. Es un lloc per a surfers, aixo inclou, birres per tot arreu, festes, mil tendes, discos, mc donalds i surf, molt de surf. I com que no podriem ser menys, aqui ens teniu fent surf, i s'ens dona de conya! (aprofito que el Marc no esta aqui per dir que soc millor que ell! sera per compencar lo petarda que soc esquiant).
En principi veniem a Kuta per a 2 dies, a despedirnos del Pascal fent una mica de surf. Pero sembla que cambiarem els plans i ens quedarem aqui bastant mes del que pensavem, aprofitant les onades i lo barato que es el lloguer de tables.
Y quiero terminar con un besazo pa todos y un Josu: nos veras surfeado en Zarauz!!

13 comentarios:

Unknown dijo...

Marc recorda que el 22 es el cumple del teu pare! molts petons i aprofiteu que s acaba!!!!

maribel dijo...

Hellow xurris! aqui la fami unida sempre pendents dels nostres aventurers ,llàstima de no poder veure les fotos,ha de ser massa veureus damunt les taules de surf!aprofiteu,aprofiteu que ja us queda poquet,un petonarro.

Anónimo dijo...

Estube a punto de preguntaros si se os habia perdido la camara de bacile, y resulta que casi acierto. Entonces que habeis hecho esperar a arreglar la camara para no poner fotos. Claro como vas a no poner fotos sin camara. Jejeje.
Por cierto, traeros el chubasquero. No he vuelto a ver el sol desde que vine de la india. Ayer aparecio un par de horas, y llover!!! A diario. Pensaba que me libraba del monzon pero que va me a pillado en casa. Y tiene una pinta el tiempo de que vamos a tener un verano historico. Media hora de sol en julio y un par de horas en agosto. En fin. Ala que lo paseis bien, y lo dicho cuando vengais enseñarle el camino al sol que se a olvidado, jeje

Unknown dijo...

Patxi, nosotros aqui en Bangkok tampoco vemos el sol demasiado a menudo ultimamente y por lo que se , a ellos en Bali tampoco es que les sobre.

maribel dijo...

tranquilos que aqui en Catalunya, parece que hoy empieza a asomar el sol y tiene ganas de ir a más,pero aún se esperan un par de días más de agua, no queriamos agua,pues toma agua, así nadie nos tiene que dar nada, ni transvase del Ebro ni barcos con agua ni puñetas.

Anónimo dijo...

Niñaaaa, ya queda poquito para vernos no?? Menudo peaso de viaje, cada vez que paso por aqui me salen 3 canas más de la envidia.

Atención pregunta... los que viven en Gili son? (malditos gentilicios y si no que se lo digan a las de la isla de Lesbos.. bueno que me lio)

Un besico y seguir pasándolo en grande.

Anónimo dijo...

Ughhhhhhhhh!!!!!!

Anónimo dijo...

Se hace saber que aqui brilla el sol cada dia, i fa una calor que es demasiao. Aixo si, ja mhe carregat dos aletes de tabla de surf i ja passo... com a minim uns dies passo..

Nino!! que bueno saber de ti! un besazo! y bendito sea el "just for man"!
muuas!

Anónimo dijo...

Oficialmente confimado: El sol existe!!! Hasta en el pais vasco. Primer dia de sol desde que vine. Ay que alegria.

Anónimo dijo...

Pas des nouvelles...bonnes nouvelles!!!!

ex koala mir dijo...

Hola des de BARCELOOOOOONA !!!!!!!!!

maribel dijo...

Hola Mir wapissima! que tal per BCN? , molta calor eh?no se si coincideixes amb la Ju, l'esperem el dia 2,però tenim bodorrio,pq m'agradaria coneixet si quedeu, K nui,en qualsevol moment aterraran per BKK un petó per tots.

Anónimo dijo...

yeeep
donde estais
quiero ver fotyos surferas
que resfresquen mi cabeza
saluditos
del se�or david
(el hmbre del antifaz rojo)