martes, 18 de marzo de 2008

ko lipey

Et despertes a les 6 a Krabi, agafes una minivan, un speedboad i un slow boad i despres del tute arribes a ko lipey. Una illeta al sud sud de thailandia, al parc nacional de ko tarutao.
I que pots fer alla? pues relaxar-te una iqueta mes, prens el sol tantes hores com el teu cos aguanta, menjes, beus i a l'hora de sopar et dediques a buscar el lloc on hi ha mes peix fresc del dia per nomes 1euro el plat. Alucinant!
Els paisatges increibles, la sorra blanca, el mar turquesa i el lloc encara no esta gaire explotat. Per pena de tots estan construint un mega resort que acabara amb el rollito de la illa, o sigui que qui pugui que hi vagi ya!
Despres de varis dies sota el sol, vivint en una coba, i menjant de lo lindo, vam decidir fer algo per mourens una mica, o sigui que vam anar a fer snorkel amb uns colegues austraians.
Se que vaig dir que vaig flipar amb el fons del mar de krabi i phi phi, pero aixo es lo millor que he vist mai. Una mica cagadeta de por (pq ens van dir que el dia anterior havien vist taurons) vam passar el dia d'illa a illa nadant entre peixos de tots els colors, d'aquells que no has vist ni al millor dels acuariums, mil tipus de coralls, estrelles de mar enormes, ara un grup de peixos et rodeja per veure quin peix ets tu, uns altres de ralles blaves i negres que intenen que siguis el seu dinar, uns de blancs amb ratlles verdes i roses fluorescent al mes pur estil bjork, ericons per tot arreu, cucs de mar roses i negres, tropecientos nemos i anemones... i entre tant peixitu inofensiu, una asquerosa morena que surt a tota ostia del fons duna roca ensenyant-me les dents! dios! que asco! mai havia nadat tan rapid!
Algo a fer en un proper viatge: un curs de submarinisme, es brutal veure la quantitat de vida que hi ha al fons del mar.
I encara amb el morenito subido aqui us deixo unes foticos



La nostra casa-cova





No hay comentarios: