martes, 18 de marzo de 2008

Had yai



Sawadi-ka civilizacion!
vaya mierda... despues de tantos dias en la isla, llegas a esta ciudad solo para esperar un avion y no hay nada que hacer... esta colonizada por los chinos y todo huele a pato frito (desde aqui un beso al chinokaraoke de corsega). Pero lo bueno de la civilizacion es que por fin he recargado mi ipod, esta tarde me ha dado por 23 de blonde redhead, los teloneros de uno de los ultimos concieros que vi en bcn: interpol en el razz. Y sera por no se que pero tengo tantas ganas de ir al razz!! de bailar como una loca entre cubatillas, musica wais con mil salas que elegir, y mis nenas! aixx.. como se echa de menos bcn cuando llegas a una ciudad que no vale un kiko!
Desde aqui un beso a todos, porfa pegaros un bailoteo a mi salut!!! muuuas!!!






Marc: HAT YAI! bonito bonito! ara estem en un ciber pasant una mica el ratuu. Si tu,aixo de Hat yai no dona massa de si. Es una de les ciutats mes grans de tailandia, concretament la tercera mes gran..pero collons tu, no hi ha RE,pro REEEE a fer! aborrit i llarg com un dia sense pa! si si. Pero buenu, hem intentat trobar una serie d'activitats q millorin la nostra curta pero intensa estada al vell sud del pais! nomes arribar vam decidir comprar un domino, mitico juego de pastillitas con puntitos simbolizando numeritos. La veritat esq vam pensar en comprar un joc de cartes....jo particularment no se ni jugar al UNO i la ju controla una mica..el climax es el mentider! aixi q rapidament ens vam decantar per a un joc mes senzill! despres de la compra del domino, 39 BAHTS,vam anar a trobar el cine local! el cartell era impresionant!
1-una peli llamada 10.000 antes de cristo!
2-กเเดเนีเดกี้ ร้ไร้ดีไ (peli tailandesa indescriptible!)
3-rambo 4...dios mio!
pero el millor de tot..totes estaben traduides al tailandes(y sin subtitulillos q siempre ayudan) ens vam decantar per los "10000". bazofia! q nadie lo intente y menos en tailandes! pero nosatres no ens vam rendir i despres de un segon dia d'aburriment desesperant,vam anar a veure RAMBO 4!!!!!! Joderrrrrrrrrr! si si. El rollete era q en tailandes la veu era molt semblant a la mitica interpretacio del traductor espanyol! inclus en un moment de la peli on en silvester te malsons del seu passat, pots interpretar el no me siento las piernas!!!!! pero, almenys la cara de sufriment caracteristica daquest geni de la interpretacio es mereix l'euro q costa l'entrada!
Buenu, aixo ha estat tot el q hem vist de Hat yai! sempre ho recordare amb molta nostalgia....dema ja marxem cap a bangkok i d'aqui uns dies cap a Calcuta! otro mundo!
ala hasta la proxima!

6 comentarios:

maribel dijo...

Kina passada la casa cova! com si foreu rombinson crusoe, ja ja, i els peus no son els vostres oi? i el rambo en tailandès, massa, per no dir res del Mcdonals amb les manetes plegadetes ...un poema.
Sitos.

marc i ju dijo...

mamita pues claro que son els nostres peus! que no reconeixes linconfundible dit llarg?? thaure denviar una foto que m comences a olvidar!!!
muas!

sison dijo...

Little Marc, feliç cumple. El teu fillol i jo estem molt anyorats. Pero la veritat es que es veu qu'estas super be. Un petó molt fort per a tots dos i per els sogres de la Ju.

sison dijo...

hola soc en joan grau petit molt xules les fotos .
MOLTES FELICITATS!!!!!!!!!!!
i tambe del meu pare como no.

Anónimo dijo...

nena sisi ens ho hem passat molt be, em anat a sopar alla on vam anar quan vas venir amb el xupito d oatra els ha encantat!!! ja veuras les fotos.un petonas per vosaltres tambe.

maribel dijo...

Marc, com ja t'hem dit PER MOOOOLTS ANYS de part de tots, hem estat molt contents de sentir-te ja feia mes de 2 mesos, ja m'explicareu aquest sopar tant bo qu heu fet amb la sogra de la Ju així doncs jo la sogra d'en Marc, ja ja,
Gina, cari m'has despistat amb les ungletes tant vermelletes, ja mirava el dit però ..et veia el peu més grassonet.un sito.