martes, 5 de febrero de 2008

Mae Hong Son

Mae Hong Son es un poble que esta a unes 1500 curves per muntanya des de chiang mai - si a mes de les curves plou tot el cami - si arribes al poble a punt de vomitar - si tens les cames massa llargues pq puguis estar assegut al bus 6 hores - si el conductor es un suicida que es descollona fent adelantaments de lo mes xungo
- si arribes massa tard per poder menjar res excepte platans
- si llogues un cotxe que no saguanta els pets
mes val q et moli el pueblo!
i que sha de fer alla? pues fer excursionetes amb el supercotxo muntanya a munt i aball, per uns camins de lo mes poc recomenables, per arribar a Karen Longneck Hilltribe. Qui diria que el Marc resultaria ser un as del 4x4!
Tota la vida que m feien curiositat aquestes dones, i un cop les vaig veure pues no m van agradar gens, era com estar en un poble on nomes et volia vendre coses mentre el cap sels hi aguantava per un munt de collarets.
Per sort, vam pillar lhora en la que els nens sortien del cole i va ser genial! tot ple de nens corrent amb pantalons de xandall, xancles, barrets tradicionals, motxilla, miol collarets dorats i unes dilatacions que no veas! molt wais, aqui us deixo unes foticos de lo millor del poble! muuuas!