viernes, 15 de febrero de 2008

Luamp prabang

Buenas! ja fa una setmaneta que estem per Laos, i pel poc que fa ens ha passat una mica de tot... des de Chiang Khong (tailandia), vam passar la frontera cap a Laos amb una barqueta de lo mas molona. Despres de passar unes hores fent papeleos per aconseguir els visats ens vam pujar a un tuktuk que ens va portar cap a la barca amb la que viatjariem 2 dies pel riu Mekong fins arribar a Luamp Prang.
La patera de la foto es la barca que es hi va portar, lo bo es que estavem flipant tots una mica fins que el segon dia vam agafar el 2 barco... no veas, era la meitat de gran que aquest per la mateixa gent, imagina... pero el riu te molt bones vistes i sempre pots aprofitant per llegir, xerrar amb la gent i tocar la guitarra.






Pero les 20 hores en barca i el mal de cul van valdre molt la pena. Luamp Prabang, es una cuitat maquissima, patrimoni de la humanitat. La cuitat esta plena de casetes colonials franceses que es barregen entre mercats, temples i tuktuks a la vora del riu.



I lo milor es anar a visitar els voltatnts, al.lucinant el que ens vam trobar sense saber gaire be on anavem! cascades daigues turqueses on thi pots banyar, passeges una mica i et trobes ossos i un tigre que han siguts rescatats del mercat ilegal, floretes, moltes papallones, i un altre bany saltant des dun arbre... brutal!