sábado, 26 de enero de 2008

por el norte en motico

Ahir va ser el nostre primer dia al nord! larribada va ser una mica dificil, primerlavio es va retrassar mes de 3 hores pero van ser molt amables i ens van donar com a permi de consolacio una deliciosa hamburgesaa del burguerking! espres al arribar ja era de nit i estava tot tancat i no hi havia ni taxis! pero vam suerarho al costat duns xinos americans i vam aribar a la guest house! ooh yeah! aixo es genial! o sigui que per celebrarho de bon mati van agafar una moto i cap a la carretera que hi falta gent!




















Per la Marta, en Xavi i lAnna

Jardi dorquidees de Chiang Rai


3 comentarios:

maribel dijo...

que s'apartin els elefants! que han arribat els de Badalona i Anyos! que poderio i quina enveja.
Tot preciós. Muaas.

ex koala mir dijo...

He rebut queixes que en aquest vostre blog no es poden deixar comentaris si no estàs registrat al blogger ... com sou !!! (aquesta opció la podeu canviar a les preferències del blog ...)

Aixi que Pai és xulo ... tinc unes ganes d' anar-hi !!!

Petons des de Bangkok, quina calooooor !!!!!!

PD: Quan torneu per BKK ??? Necessito moure els sofàs i la taula de lloc ... haig de fer reorganització del menjador ... jijijiji

Anónimo dijo...

eps!!!

Miolt xules les foticos i tots els relats, gràcies per la dedicatòria de les fotus!. Ju, no et va dur a fer el tour per el museu del JADE??????. No t'ho pots perdre!..pell de gallina!


un petonàs pels 2!
martE